27. DÖNEM POMEM OKULUMUZA PLANLAMASI YAPILAN ADAYLARIN DİKKATİNE!!!
  04 Kasım 2021

NİĞDE POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZİMİZE PLANLANAN 27. DÖNEM POLİS ADAYLARININ  DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR!

I-ÖĞRENCİLERİN DİKKAT EDECEĞİ HUSUSLAR!

1) Müdürlüğümüze planlaması yapılan Adayların geçici kayıt için 14 KASIM 2021 PAZAR günü en geç Saat: 17:00 ’a kadar Müdürlüğümüzde hazır bulunmaları gerekmektedir.

-14 KASIM  2021 PAZAR günü NİĞDE POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNE PLANLANAN ADAYLARDAN Saat 17:00 ’ dan sonra gelenlerin kaydı alınmayacaktır.

2) Adaylar geçici kayıtlarını yaptırdıkları andan itibaren intibak eğitimi yapılacaktır. Ayrıca geçici kayıtlarını yaptırdıkları andan itibaren adaylar okulumuzda yatılı olarak kalacaklardır.

3) Adayların saç ve sakal tıraşları Polislik Mesleğine uygun Olacaktır.

4) Kayıt esnasında istenilecek evraklar aşağıdaki linkte verilmiş olup evraklar tanzim formundaki sıraya göre poşet dosyada olacak şekilde hazırlanacak olup dosyalar 14 Kasım 2021 PAZAR günü kayıt esnasında Müdürlüğümüze teslim edilecektir.  (En önde Dosya Tanzim Formu arkasında Öğrenci Bilgi Formu, Taahhüt Senedi ve sırası gelecek diğer evraklar olacak şekilde hazırlanacaktır.)

5) 14 Kasım 2021 tarihi itibariyle Covid 19 salgını nedeniyle karantinada olan adayların resmi kurum tarafından karantina başlangıç ve sona ereceği tarihi gösterir belgenin dilekçe ile Müdürlüğümüze ait 0388 233 04 00 numaralı fax’a bildirilmesi gerekmektedir.

6) 14 Kasım 2021 tarihi itibariyle askerlik görevine devam eden adayların Polis Akademisi Başkanlığının 02 Kasım 2021 tarihli duyurusu doğrultusunda hareket etmeleri gerekmektedir.

7) POMEM Müdürlüğümüze planlaması yapılan 27.dönem adayları için eğitim merkezimiz girişinde HES kodu kontrolü yapılacak olup HES kodu bulunmayan adaylar içeri alınmayacaktır. Adayların mutlaka HES kodunu alarak kurumumuza gelmeleri önemle rica olunur.

8) Covid-19 aşısı olan aday öğrencilerimizin aşı olduklarına dair belgelerini (Aşı Sertifikası) yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

II- ADAYLARIN İNTİBAK EĞİTİMİ İÇİN YANINDA GETİRECEĞİ MALZEMELER

1-Adayların yanlarında yeteri kadar (mevsim şartlarını dikkate alarak) sivil kıyafet getirmeleri uygun olacaktır.

2-Eğitim esnasında yanlarında Siyah veya Lacivert kumaş pantolon, siyah ayakkabı, beyaz gömlek, lacivert kravat olacaktır. Bu renkler dışında getirilmeyecektir. Bu yüzden okulu arayıp başka renk olur mu diye sormayınız.

2- Spor Ayakkabısı ve Eşofman Takımı (Eşofman takımı sade ve koyu renkler olması (Örn: lacivert, siyah gibi).

3- Terlik

4- Pijama Takımı, iç çamaşırı

5- El ve Banyo Havlusu

6- Kişisel Bakım Malzemesi ( Şampuan vb.)

7-Mavi tükenmez kalem

III- POMEM’ DE KULLANIMI YASAK OLAN, GETİRİLMEYECEK ve EMANET ALINMAYACAK MALZEMELER

1- Adayların ses, görüntü ve depolama özelliği olan her türlü cep telefonu (Akıllı ve her türlü kameralı telefonlar), dizüstü veya tablet bilgisayarı, fotoğraf makinesi, kamera vb. elektronik cihazları okula getirmeleri yasaktır.

2- Her türlü oyun aleti, aracı ve malzemesi

3- Her türlü yiyecek ve içecek malzemesi

4- Dr. raporu, kutusu ve reçetesi bulunmayan bitkisel veya tıbbi ilaçlar ve her türlü tıbbi malzeme

5- Her türlü kesici ve delici aletler (açık jilet vb. getirilmeyecek)

6- Adayların alyans hariç her türlü takı ve aksesuarları getirmeleri ve takmaları yasaktır.

7- Her türlü siyasi ve ideolojik kitap, dergi vs. ve malzemelerini yanlarında getirmeleri yasaktır.

8- Herhangi bir suç unsuru olabilecek eşyalara rastlanması halinde adli işlem başlatılacaktır.

Not: Öğrencilerimizin mağdur olmaması için yukarıda belirtilen maddelere dikkat etmeleri gerekmektedir.

TANZİM FORMU

BİLGİ FORMU